top of page
Black Background

GRIEF & GRACE SESSIES

Rouw verschijnt in veel vormen. Het verlies van iemand, recent, of een verlies dat je al jaren met je meedraagt. Maar we kunnen ook rouw ervaren bij het verlies van een plek, een roeping, of een wens die nog steeds niet in vervulling is gegaan. Iets dat je een gevoel van diepe droefheid bezorgt, een pijn die gevoeld moet worden voordat zij zich tot iets nieuw kan vormen.

 

De maandelijkse Grief & Grace sessies, begeleid door Fenja - founder van DEYJA en guide van Navigate on Trust - zijn een plek om met rouw en verlies te zijn. Niet om ons ervan te ontdoen, maar als een mogelijkheid om verdriet te gebruiken als opening tot leven.

In deze maandelijkse sessies onderzoeken we verdriet en verlies door middel van diepe aanwezigheid en acceptatie. Niet als intellectueel concept, maar als directe gevoelservaring.

GEBOREN UIT PERSOONLIJKE ERVARING

Fenja's haar persoonlijke verlies heeft tot deze sessies geleidt. Het verliezen van haar partner in combinatie met haar levensfilosofie in Diep Vertrouwen is hoe ze het leven ten volste leerde omarmen. Een staat van acceptatie en opening bracht een gevoel van lichtheid en vrijheid met zich mee. Iets wat ook haar diepstee wens voor iedereen is.

 

Wat doen we in deze sessies?

In deze sessies, onderzoeken we verdriet door meditatie, door vragen, inzichten en ervaringen te delen.

We gebruiken meditatie als een hulpmiddel om ons innerlijke landschap te begeleiden en een gevoel van verbinding te brengen. We nodigen verdriet uit in lichaam, geest en leven en verder gaan dan de angst voor pijn en hartzeer.

Luister naar Fenja in the Spiritual Feminist

about Principles of Trust and Being between Aliveness and Loss

Grief & Grace sessies

Elke laatste donderdag van de maand is er een gratis Grief & grace sessie. Doneren is mogelijk. Check de kalender om te zien wanneer de volgende sessie is. Stuur een e -mail naar deyja.embracing.death@gmail.com om deel te nemen.

doe mee
annie-spratt-aWJyMBZpZPA-unsplash.jpg

Deze sessies zijn gratis.

Donaties zijn welkom. 

Het Engelse woord "grace" betekent dat we een verbrijzelend verlies mogen treuren en diep bedroefd kunnen zijn. Maar tegelijkertijd weten we ook dat het leven een geschenk is. En door alle kleuren van het leven op te nemen, worden we heel.

In the grief & grace sessions, onderzoeken we - door met de volledige schaal van emoties te zijn - of we een nieuwe vorm van acceptatie kunnen vinden. Acceptatie met de nieuwe vorm die het leven met zich mee heeft gebracht. Acceptatie ondersteunt ons om over te geven aan het leven - in welke vorm dan ook. 

Wat kun haal je uit deze sessies

  • Een ruimte om rouw te onderzoeken;

  • Tools om verlies te omarmen zonder angst;

  • Een veilige haven voor verdriet in elke vorm dan ook;

  • Begeleiding in overgave en acceptatie;

  • Verbinden met heelheid.

bas-glaap-wKCfza2HZL4-unsplash.jpg
bottom of page