top of page

Design intake

Mooi dat je een Carpet of Life wilt co-creeëren. Volg de stappen hieronder voorafgaand aan de afspraak om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.

1. Selecteer en was de kledingstukken die je wilt gebruiken (doe dit met een open blik – handdoeken, bedlinnen, panty’s, sokken, sjaals, wollen pullovers – bijna alles is bruikbaar!). Wegens hygiënische redenen gebruiken we geen ondergoed en wegens praktische redenen geen stug leer, bont of los gebreide items.

 

2. Maak een mooi kleurenpalet. De kleuren die je kiest bepalen de look van het tapijt, 2/3 van de kleding is zichtbaar, 1/3 wordt aan de achterkant gebruikt en is daarmee niet zichtbaar.

 

3. Verzamel het minimale aantal kilo’s voor de gewenste afmeting:

 

Wallhanging ± 50 x 50 cm / min 4 kilo

S tapijt ± 70 x 120 cm / min 8 kilo

M tapijt ± 130 x 210 cm / min 14 kilo

L tapijt ± 210 x 260 cm / min 24 kilo 

XL tapijt ± 260 x 420 cm / min 48 kilo

 

Een aangepaste afmeting is ook mogelijk. De prijs kan dan variëren.

 

4. Laat je inspireren door de verschillende ontwerpen van Carpet of Life – je kunt ook een eigen design voorstellen als je dat zou willen. Je kan een kijkje nemen op Carpet of Life haar Pinterest, om een aantal designs te zien die de vrouwen al van generatie op generatie met de hand weven en designs die klanten reeds zelf kozen: www.pinterest.com/carpetoflife

 

Tijdens de afspraak zullen we dan het design vaststellen en de rest van de details doorspreken. Tot dan!

arrow&v

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

bottom of page