top of page
jonathan-van-den-broek-Yd48TGeFWBs-unspl

Deyja is een online ruimte ontworpen om de periode van rouw, verlies en verdriet te leren omarmen. Als bijzondere kans om te verstillen en onze eeuwenoude vragen rondom het leven en de dood te onderzoeken. 

the-wound-is-the-place-where-the-light-enters-rumi-2_edited.jpg

over DEYJA

In onze huidige maatschappij leven we niet met de dood als onlosmakelijk onderdeel van het leven. Terwijl we het mensenleven gedurende de laatste eeuwen aanzienlijk hebben verlengd, hebben we haar tot een bijna onzichtbaar concept verbannen. En wanneer we er dan toch mee in aanraking komen, verwacht of onverwachts, hebben we geen idee hoe ermee om te gaan, waar het te plaatsten in ons wijdende wereldbeeld, laat staan te horen wat het ons te vertellen heeft.

Deyja is een online ruimte die ons de mogelijkheid biedt, om de periode van rouw, verlies en verdriet als bijzondere kans aan te grijpen om te verstillen en de mens haar eeuwenoude vragen rondom het leven en de dood te onderzoeken.

 

Het leren omarmen van de dood kan zorgen voor een spirituele ontwaking met als gevolg een betekenisvoller leven ied dag.

 volg deyja

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

ontvang dagelijkse inspiratie op instagram

Om je ziel te verwarmen en je hart te verzachten

Capture_20191117_TABAYAT 352 large web.jpg

Het verhaal achter DEYJA

In 2015, op de leeftijd van 33 jaar en tijdens een ongelofelijke wereldreis, verloor Fenja haar grote liefde. Plotsklaps veranderde alles; niet alleen haar toekomst en dromen, maar ook het idee van dood en wat dat eigenlijk is, het leven. Gesteund door haar levensfilosofie in vertrouwen besloot zij in het verdriet te duiken. En ze ervaarde dat wanneer je verlies volledig kunt accepteren — honderd procent en zonder concessies — het naast die diepe pijn ook plaats kan maken voor een immens gevoel van lichtheid en helderheid.

 

De acceptatie van haar immens verlies bleek voor een opening te zorgen. Zo ondervond ze dat het leven een nieuwe betekenis krijgt wanneer we beginnen te beseffen dat de dood slechts een overgang is. Daarom begon zij dit platform — met als wens dat die online ruimte hetzelfde kan doen voor degenen die zich in de periode van pijn, verdriet en verlies bevinden. Een plek van rust, bezinning, steun en opening in die moeilijke, maar bijzondere tijd.

Lees meer over Fenja en haar werk op www.navigateontrust.com

geschiedenis
contact

Connect.

Schrijf.
Deel. ​

 contact 

Dank je voor je bericht.

bottom of page