top of page
Zoeken

Boek: De reis terug naar huis‘De Reis terug naar Huis’ geeft een bijzondere kijk op de gebeurtenissen van ons leven. Een fictioneel verhaal dat onze kijk op het leven, de dood en het hiernamaals kan veranderen. Waardoor we het aardse leven nog rijker kunnen beleven


De reis terug naar huis

De reis terug naar huis gaat over een jongeman Michael Thoma. Na een ernstig ongeluk wordt hij bezocht door een engel die hem vraagt wat hij eigelijk wil van het leven. Michael Thomas diepste wens is om 'naar huis' te gaan. En zo komt hij terecht op een avontuur vol informatie en verbijsterende inzichten.

Een boek over leven en dood

Met een open geest kan het verhaal van Michael Thomas ons nieuwe ideeën geven. Over hoe ons leven en de dingen die ons overkomen, wellicht door een hogere hand worden vormgegeven. De avonturen van Michael Thomas kan ons handvaten geven hoe we kunnen terugkeren naar ons ware zelf en het leven hier op aarde nog rijker kunnen beleven.


Deyja's boeken collectie

Deyja is een intercultureel onderzoek naar dood. Een online ruimte ontworpen om de periode van rouw, verlies en verdriet als bijzondere kans aan te grijpen om te verstillen en de mens haar eeuwenoude vragen rondom het leven en de dood te onderzoeken. Lees meer boeken over de dood in de deyja boeken collectie. Of bestel 'De reis naar huis' online.

Comments


bottom of page