Zoeken

Boek: Relax, je gaat toch doodHet boek met spraakmakende titel ‘Relax, je gaat dood’ is een contemplatieve en spirituele verkenning naar de dood. Geschreven door de auteur, dichter-filosoof en zenpriester Ph.D Tai Sheridan, is het boek niet alleen een uitnodiging om onze relatie met de dood te onderzoeken, maar ook om ons persoonlijke vermogen te openen om dynamischer te leven. 


Door middel van een reeks korte gedichten kunnen wij onze relatie met de mysterie van leven en dood beter begrijpen en verdiepen. Een verdieping die vervolgens de basis kan vormen voor een wijs, vriendelijk en positief leven.


Want onder de oppervlakte associeren wij veel angsten en zorgen met de dood. Sheridan zegt dat de kwestie van de dood onlosmakelijk onderdeel is van een tweekoppige munt. De ene kant zegt "sterven" en de andere kant zegt "leven". Hij heeft het boek geschreven om deze draaiende munt duidelijker te zien en te begrijpen.


Deyja

Deyja is een intercultureel onderzoek naar dood. Een online ruimte ontworpen om de periode van rouw, verlies en verdriet als bijzondere kans aan te grijpen om te verstillen en de mens haar eeuwenoude vragen rondom het leven en de dood te onderzoeken. Vind meer boeken in de deyja boeken collectie. Of bestel 'Relax you're going to die' online.

Een vitaliserende plek over de dood, verlies en verdriet