top of page
Zoeken

Drie online gratis cursussen om je te ondersteunen in verdriet en verlies


One Commune is een online course platform en welzijnsgemeenschap voor persoonlijke ontwikkeling. One Commune biedt video cursussen met yoga, meditatie, spiritualiteit, eten, composteren, maar ook over de dood en waardig sterven en het omgaan met verlies en verdriet. Allemaal gegeven door bijzondere leraren.


One Commune

Elke cursus binnen One Commune is een enorme digitale ervaring die is wordt gevolgd door duizenden mensen, over de hele wereld. De eerste 14 dagen zijn gratis en daarna kun je cursus verder blijven volgens voor een klein bedrag per maand, of hem kopen om te hebben voor een leven lang



Drie gecureerde cursussen

Op het One Commune platform cureerde DEYJA drie bijzondere courses die ons ondersteunen in het verwerken van pijn, verlies en verdriet.



Hulp voor het gebroken hart

Pijn doet pijn. En niemand gaat door het leven zonder verlies, trauma of verdriet te ervaren, zegt rouwexpert David Kessler. Toch wordt ons niet geleerd hoe we de pijn moeten verwerken. We krijgen te horen dat we verder moeten gaan of "er gewoon overheen moeten komen", en snel. Maar onverwerkt verdriet leidt tot langdurig lijden. Om te genezen van wat pijn doet, moeten we leren om met de pijn om te gaan, op een manier die je hart en geest in staat stelt te genezen. In deze cursus, Help for the Hurting Heart, leer je hoe je door je verlies kunt bewegen en kunt groeien van wat je verdriet doet. Kessler leidt je door zijn bewezen en krachtige transformatieve rouwproces.



Een leven zonder angst

Wat kan de dood ons leren over leven? Alles zegt Anita Moorjani. Sinds haar bijna-doodervaring heeft Anita Moorjani haar leven gewijd aan het helpen van mensen om de moed te verzamelen om een betekenisvol leven te leven. Door te leren leven zonder angst in de cursus Live Fearlessly. Door te leren hoe je jouw angst, die je normaal gesproken tegenhoudt, kunt oplossen en overkomen.



Meditaties voor een leven

De uitdagingen van het leven hebben een bijzondere functie. Ze onthullen de plekken in ons die nog geheeld moeten worden. En zo kunnen ze worden getransformeerd zegt Michael B. Beckwith. De meditatiecursus Meditations for Life’s Challenges laat je zien hoe je die wonden kunt herkennen en het groeipotentieel ervan kunt leren inzien. Door gebruik te maken van de kunst en wetenschap van meditatie en visualisatie, werk je aan het leven haar uitdagingen, niet alleen verlies en verdriet, maar ook eenzaamheid, het gebrek aan 'succes', onvervulde relaties, vergeving en angst. Door deze oefeningen zul je groeien en leren zien je hoe het leven om je heen zich ontvouwt.



Zie ook




bottom of page