top of page
Zoeken

Romy helpt jou bij het creëren van een krachtplek die je ondersteunt


Romy helpt jou met het creëren van een krachtplek in huis waar je thuis kunt komen bij jezelf. In een het traject ‘Refresh your home’ doorloopt Romy met jou drie stappen: organize, energize and personalize om tot een huisaltaar te komen.Romy Hommersom

Romy is een creatieveling, verbinder, stylist met oog voor detail en een hoge gevoeligheid voor energie. Na het overlijden van haar moeder ontdekte ze dat het helpt om verlies en verdriet vorm te geven. De dood bracht haar dichter bij zichzelf. Ze besloot echt te leren luisteren naar haar binnenwereld. Haar ervaring met rouwen en helen heeft geleid tot haar bedrijf: Romy Hommersom – A story to remember. Haar missie is een rouwproces ondersteunen en vormgeven en de dood bespreekbaar maken.


Refresh your home

Uitzoeken welke spullen voor jou waardevol zijn, energie opschonen en persoonlijke elementen toevoegen helpen jou een plek te creëren waar herinneringen tot leven komen en waar je meer tot jezelf kunt komen.


Een huisaltaar geeft betekenis aan de relatie met de overledene, de liefde die altijd blijft bestaan, en het geeft het verdriet bestaansrecht.Een met zorg ingericht altaar kan een ware krachtplek worden die je helpt te ontladen én op te laden. Het altaar kan gebruikt worden als bron van energie, je kunt er een moment bij stilstaan of mediteren. Je doet dan in wezen een beroep op je onderbewustzijn waardoor je makkelijker in contact komt met je emoties, verlangens, intenties en dromen. Het werkt verzachtend en ondersteunend in het rouw- en helingsproces.


Het kan één (klein) plekje in huis zijn zoals een schapje of een deel van een kast, maar ook een wand of een hele kamer. Het is afhankelijk van wat bij je past

Opties voor het maken van een huisaltaar


Online

Dit is een traject op afstand voor het maken of updaten van je huisaltaar. ‘Refresh your home online’ is interessant als je op weg geholpen wilt worden met een huisaltaar of toe bent aan een verandering maar niet weet waar je moet beginnen. Je hebt meerdere contactmomenten, via mail of whatsapp en Zoom. Een energetische reiniging (op afstand) is apart bij te boeken.

One day

Eén dag geheel in het teken van jou en je dierbare. Romy komt bij jou thuis. Je gaat samen:

- uitzoeken welke spullen een plek mogen krijgen

- stilstaan bij de herinneringen

- het huisaltaar vormgeven

- de ruimte energetisch reinigen

- een herdenkingsceremonie houden.


Voorafgaand aan die dag maak je een schrijfopdracht en tref je voorbereidingen.


Premium

Dit traject bestaat uit meerdere contactmomenten waarvan twee bij jou thuis. Er wordt gestart met een schrijfopdracht en een kick-offsessie. Tijdens het eerste bezoek ligt de focus op ‘organize en energize your home’. Na het eerste bezoek ontvang je van Romy een visueel plan en ga jij aan de slag met het aanschaffen van materiaal of het restylen van meubels. Het tweede bezoek staat in het teken van ‘personalize your home’. Het huisaltaar wordt vormgegeven en er wordt een herdenkingsceremonie gehouden.

Meer begeleiding

Comments


bottom of page