top of page
Zoeken

Film: Cloud Atlas, Toekomst. Heden Verleden. Alles is verbonden


Van de makers van The Matrix-trilogie en de regisseur van Run Lola Run, Cloud Atlas is en verkenning van mensenlevens door eeuwen heen. Hoe de acties van individuele levens elkaar beïnvloeden, in het verleden, heden en toekomst wanneer één ziel wordt getransformeerd van een moordenaar tot een held en de daden vriendelijkheid door de tijd heen rimpelen en een ​​revolutie inspireren.

Het verhaal is een tijd verschuivend weefgetouw van zes onderling verbonden verhalen, in verschillende omgevingen. In inheemse settings van een Pacific Island in de jaren 1850 tot een dystopisch Korea uit de nabije toekomst. Actie, mysterie en romantiek weven dramatisch door het verhaal terwijl één ziel wordt getransformeerd, van moordenaar tot held, en een simpele handeling in vriendelijkheid door de eeuwen heen rimpelen en een ​​revolutie teweeg brengt.


Gebaseerd op de bekende roman Cloud Atlas, geschreven door David Mitchell. Film beschikbaar op Netflix


Ook interessant?Deyja

Deyja is een platform en intercultureel onderzoek naar dood, verlies en verdriet. We delen inzichten, inspiratie, handvaten, ervaringen, rituelen en reflectie ter ondersteuning van ons persoonlijke proces van verdriet, rouw en transformatie.

We behandelen vragen zoals “Wat gebeurt er als je dood gaat?”, “Hoe kunnen we pijn en verdriet in ons leven accepteren?”, “Hoe te helpen bij verlies en verdriet?” en “Wat gebeurt er na de dood?"

Comments


bottom of page