top of page
Zoeken

Meditatie: Het eren van het leven


Een van de manieren om met de dood om te gaan, is door het eren van het leven. De podcasts en begeleide meditaties van Live Awake kunnen je kijk op het leven veranderen. De woorden van Sarah Blondin hebben de kracht een diepe snaar in ons innerlijk landschap te raken, ook tijdens ons proces door immense rouw, verdriet en verlies.



De podcast/meditatie Honoring Life is een herinnering aan het feit dat het leven een geschenk is. Een rauw, losbandig, verbluffend geschenk om in te zwelgen. Een geschenk dat beweegt in cirkels en duizend verschillende vormen aanneemt. Het is datgeen dat we leven noemen, dat er is om te zien, om te voelen en om te eren.



Deyja

Deyja is een intercultureel onderzoek naar het leven en de dood. We delen inzichten en inspiratie over de dood, het leven, eindes, afscheid, doodgaan en verdriet. Handvaten, troost, and ondersteuning in ons persoonlijke proces van rouw, verwerking en transformatie. We behandelen vragen zoals “Wat gebeurt er als je dood gaat?”, “Hoe kunnen we pijn en verdriet in ons leven accepteren?”, “Hoe steun te geven bij rouwverwerking en verlies?" en “Wat gebeurt er na de dood en overlijden?"


bottom of page