top of page
Zoeken

Boek: Het licht tussen onsVoor vele jaren hield Laura Lynne Jackson haar persoonlijke en professionele gescheiden; overdag was ze lerares Engels op een middelbare school, maar 's avonds hield ze telefoongesprekken met allerlei verschillende mensen—beroemdheden, muzikanten, astronauten, politici en CEO’s. Allemaal in een poging om hen te helpen om met hun overleden geliefden te communiceren.


Het licht tussen ons

In “Het licht tussen ons” deelt zij haar bijzondere persoonlijke verhaal en leert ze ons hoe we ook boodschappen van overleden geliefden kunnen zien en horen. Ze vertelt hoe deze gave niet specifiek voor haar alleen bestemd is, maar iets dat we allemaal kunnen leren.


Essays, videos, boeken

Deyja is een intercultureel onderzoek naar het leven en de dood. We delen inzichten en inspiratie over eindes, afscheid, doodgaan en verlies. Essays, videos, boeken, gedichten, en persoonlijke ervaringen van pijn en verdriet, ter ondersteuning in ons persoonlijke proces van rouw, verwerking en transformatie. We behandelen vragen zoals “Wat gebeurt er als je dood gaat?”, “Hoe kunnen we pijn en verdriet in ons leven accepteren?”, “Hoe te helpen bij verlies en verdriet?” en “Wat gebeurt er na de dood?"

Comments


bottom of page