top of page
Zoeken

Video: Wat denk je dat er gebeurt na de dood? Een vraag aan Ram Dass


Klik CC voor Nederlandse ondertiteling

“What do you believe happens after death” is een antwoord van Ram Dass op de mystieke vraag van wat er gebeurt met onze ziel en bewustzijn na het overlijden. Een korte uiteenzetting over zielen, de zielenplek en incarnatie.


Ram Dass

Ram Dass is een van werelds meest geliefde spiritueel leraren. Na zijn carrière als Harvard professor heeft hij zijn leven geweid aan het promoten van liefdevolle service, harmonieus zakendoen en in bewustzijn leven en doodgaan. Zijn geest is gedurende vier generaties een inspiratie geweest om oude patronen te doorbreken en nieuwe manieren van doen en zijn te omarmen.

Video beschouwingen

Uit ervaring weten wij dat video beschouwingen als krachtige handvaten kunnen worden gebruikt in ons persoonlijke proces van rouw, verdriet en verlies. De kracht in deze boodschappen ligt vaak niet in het één keer beluisteren of bekijken, maar transformatie en heling komt voort uit de herhaling ervan. We geloven, zoals in de woorden van de dichter Rumi, dat “de wond de plek is waar het licht binnenkomt”. Daarom zorgen de herhaling van deze boodschappen ervoor dat nieuwe inzichten tot ons doordringen en inwerken en zo onderdeel van ons nieuwe bewustzijn kunnen uitmaken.


Lees ookDeyja

Deyja is een intercultureel onderzoek naar het leven en de dood. We delen inzichten en inspiratie over eindes, afscheid, doodgaan en verlies. Handvaten voor de verwerking van (ieder soort) pijn en verdriet ter ondersteuning in ons persoonlijke proces van rouw, verwerking en transformatie. We behandelen vragen zoals “Wat gebeurt er als je dood gaat?”, “Hoe kunnen we pijn en verdriet in ons leven accepteren?”, “Hoe te helpen bij verlies en verdriet?” en “Wat gebeurt er na de dood?"

댓글


bottom of page