top of page
Zoeken

Video: Doodgaan en het hiernamaals, het onderzoek van een cardioloogMeer dan twintig jaar lang bestudeerde cardioloog Pim van Lommel bijna-doodervaringen. Als cardioloog gelooft hij dat ons menselijk bewustzijn ook buiten het lichaam bestaat. In deze video deelt hij de universele elementen uit mensen hun ervaringen met een bijna-doodervaring.

We schreven een tijd geleden al over zijn boek Eindeloos Bewustzijn. Voor meer dan twintig jaar bestudeerde cardioloog Pim van Lommel op systematische wijze bijna-doodervaringen. Want als cardioloog kwam hij herhaaldelijk in aanraking met patiënten die beweerde bijna-doodervaringen te hebben gehad, bijvoorbeeld na een hartaanval. Als wetenschapper was dit moeilijk te accepteren, maar zou het niet nog onverantwoordelijker zijn als hij als wetenschapper niets met dit bewijs zou doen?


Zijn onderzoek resulteerde in zijn wereldberoemde boek dat een diepgaande uiteenzetting biedt van zijn resultaten en theorieën. In dit korte interview deelt van Lommel een aantal van deze 'universele elementen' die mensen hebben ervaren na een bijna-doodervaring. Deze ervaringen zijn reden dat hij gelooft dat bewustzijn ook buiten het menselijk lichaam bestaat. Video credits Interviewer: Werner Huemer Director: Wolfgang Scherz Voice-over: Peter Cox Editor: Werner Huemer ℗ Mediaservice Werner Huemer © 2019 Thanatos TV


Ook interessant?


Comments


bottom of page