top of page
2-support-deyja-day-of-the-dead.jpg

Support

Support die de tijd van rouw, verlies en verdriet kunnen verzachten. Om het als kans aan te grijpen om te verstillen en onze vragen rondom het leven en de dood te onderzoeken

De maandelijkse Grief & Grace sessies, begeleid door Fenja - founder van DEYJA en guide van navigate on trust - zijn een plek om met rouw en verlies te zijn. Niet om ons ervan te ontdoen, maar als een mogelijkheid om verdriet te gebruiken als opening tot leven. 

daniel-mingook-kim-UXR--t8CZ1U-unsplash.jpg

Rouw retreat Nederland

Dit jaar host Fenja, samen met Anniek Gelissen van de Rustclub, een bijzonder grief retreat. Twee dagen in het teken - niet alleen van rouw - maar in het eren van jouw pad. Hoe verlies een rol speelt in de grote draad van je leven en wie je bent op dit moment. Schrijf je in op de wachtlijst en ontvang meer informatie zodra de datum bekend is.

0-5-500x580.jpeg

Stel je voor dat je zonder angst de dood tegemoet gaat. Dat je een levensbedreigende ziekte gebruikt als een kans voor spiritueel ontwaken. We verzetten ons vaak tegen verandering als een natuurlijk onderdeel van het leven, maar kracht is te vinden in de moeilijkste situaties van het leven. Dit is de missie van het Living/Dying Project. Zij bieden counseling, steungroepen en meditaties met unieke begeleiders in Nederland.

download.png

Een rouw coach of rouwdoula

Ook in Nederland zijn er steeds meer coaches voor rouw en "rouwdoula's" te vinden; een persoonlijk begeleider bij rouw en verlies. Een coach of rouwdoula heeft oog voor iedereen binnen de constellatie van rouw en kan worden ingezet in elke fase van het leven als het thema van verlies (weer) opspeelt. Via google vind je diverse begeleiders.

rouw-doula.jpg

dagelijkse rake wijsheid op instagram

Om je ziel te verwarmen en je hart te verzachten

bottom of page